Ennätyksellinen tapahtumakesä 2019

 
Kuvaaja:  AKK Sports Oy / Taneli Niinimäki
 
 
Kulunut kesä on ollut Coregolle erittäin vilkas ja onnistunut! Coregon kesään mahtuu yhteensä 35 tapahtumaa, joista viimeisiä vietetään tulevana viikonloppuna.
 
Coregon kesään on mahtunut niin uusia kuin vanhoja tapahtumia ja maksutavoiltaan niin perinteisiä, cashless kuin hybridi ratkaisuja. Perinteisiä kassalaitteita Corego operoi mm. Provinssissa, Kuopio Wine Festivalissa ja jättimäisessä Ed Sheeranin konserttituotannossa, joka keräsi kahden päivän aikana huimat 110 000 kävijää.
 
Cashless ratkaisuja tänä kesänä Corego tuotti mm. Craft Beer Helsinkiin, Olutsatamaan ja Kyröfestiin, jossa ensimmäistä kertaa käytetty cashless maksutapa otettiin hienosti vastaan.
 
Corego oli kolmatta kertaa mukana Pori Jazzeilla, johon Corego tuotti vip-alueen maksuratkaisuja. Yritysasiakkaille mahdollistettiin laskutusrannekkeilla maksaminen, minkä myötä yritysasiakkaat saivat keskittyä kuittien keräämisen sijaan musiikista nauttimiseen.
 
Loppukesän suurimpiin tuotantoihin kuului jo perinteikäs Neste Rally. Aikaisempien vuosien tapaan tapahtuman kulunvalvontakokonaisuus sekä maksuratkaisut Leustun ja Äänekosken Erikoiskokeita myöten olivat Coregon käsialaa.
 
Kesän lähestyessä loppua, Corego alkaa valmistautumaan tulevaan syksyyn. Coregon syksy alkaa Maxpo -konetapahtumalla ja jatkuu Mikkelin Craft Beer Weekendillä, sekä Turun Viinimessuilla. Syksy pitää myös sisällään mm. Helsingin Viini & Ruoka -messutapahtuman sekä yhden Euroopan suurimman start-up tapahtuman SLUSH.
Alkuun