Hurjaa menoa Neste Rallissa niin reitillä kuin myyntipisteissä

 

Toni Ollikainen / AKK Sports Oy

Yksi kesän huipputapahtumista on ehdottomasti laajalti tunnettu Neste Ralli -rallikilpailu, jonka vauhdista nauttivat niin aikuiset kuin lapsetkin. Tämän vuoden tapahtuma tuntui ylittävän odotukset ja sai kansainvälisestikin kiitosta. Neste Rally Finland 2018 järjestettiin 26.-29. heinäkuuta.

”Suomi on aina esimerkillinen ja tällä kertaa järjestäjä ylitti itsensä. Erityisesti Ruuhimäen päätöserikoiskoe Laukaassa oli uskomaton näky. Valtavat ihmismassat ja upea hyppyfinaali oli meillekin yllätys. Ei voi kuin ihailla suomalaisten kykyä tuoda ralliin aina jotain uutta, kehui Simon Larkin WRC Promoter -yhtiöstä.” (AKK Sports Oy, 29.7.2018).


Toni Ollikainen / AKK Sports Oy

Tapahtumaan toimivan maksujärjestelmäkokonaisuuden toimitti SeamChip, joka vastasi myös Hospitality Beverage-passien ylläpidosta ja toimituksesta. Neste Rally-tapahtuma sai paikan päällä täyden tuen sekä tarkkaa raportointia myynnin ja menekin osalta. Sujuvan koordinoinnin ja kassojen sekä järjestelmien tuen nopean toiminnan ansiosta tapahtuma rullasi hyvin eikä VIP-alueilla hidasteita myynnissä syntynyt. Asiakkaiden tyytyväisyyden palveluun huomaakin esimerkiksi Hospitalityn taloudellisesta onnistumisesta. (AKK Sports Oy, 29.7.2018).

Myös kulunvalvontakokonaisuus oli uusi ja SeamChipin käsialaa – tapahtumassa saatiin toimivalla kulunvalvontajärjestelmällä kiinni väärennettyjä passeja.

Lisää tietoa Neste Rally Finland-tapahtumasta osoitteesta https://www.nesterallyfinland.fi/.

Katso lisää tietoa SeamChipin laajasta tarjonnasta osoitteesta https://www.seamchip.fi/info/tietoa-palvelusta.

Lähde: AKK Sports Oy, NESTE RALLI ONNISTUI YLI ODOTUSTEN - TAPAHTUMA ON AUTOURHEILUN TALOUDELLINEN KIVIJALKA, 29.7.2018

http://www.nesterallyfinland.fi/info/uutiset/neste-ralli-onnistui-yli-odotusten-tapahtuma-on-autourheilun-taloudellinen-kivijalka/

Alkuun