Kokonaisratkaisut

CoreGo Oy on digitaalisten kokonaisratkaisujen edelläkävijä, joka tarjoaa nykyaikaisia ja korkealaatuisia ohjelmisto-, tapahtuma- ja www-ratkaisuja eri toimialoille. Kokonaisvaltaisten teknologiatoteutusten kokeneina ammattilaisina suunnittelemme juuri oikeat keinot tehostaa toimintaa sähköisen viestinnän ja asiakaspalvelukanavien avulla. Ratkaisumme on toteutettu uusimpia tekniikoita hyödyntäen, jotta myös asiakkaamme saavat niistä parhaan hyödyn omaan liiketoimintaansa.

Laajaan IT-palvelutarjontaamme kuuluu mm. ohjelmisto-, mobiili- ja www-tuotantoa, sekä liputusjärjestelmät, maksujärjestelmät, RFID –tunnisteiden ja QR -koodien hallintapalvelut. Lisäksi tarjoamme kattavasti sähköisen markkinoinnin ratkaisuja sekä koulutus- ja konsultointipalveluja. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisratkaisuja, sekä osa-kokonaisuuksia jatkona jo toteutetulle kehitykselle. Palveluitamme on myös mahdollista integroida muihin järjestelmiin ja kartoitamme vaihtoehtoja aina asiakkaiden pyynnöstä.

Yrityksessä on myös operatiivista osaamista tapahtumaympäristöistä ja lippujärjestelmien käyttöönotosta erilaisissa ympäristöissä.

Alkuun