Räjähtävää myyntiä maksurannekkeilla energisessä HelsinkiCup 2018- urheilutapahtumassa

 

 Kuva: HelsinkiCup


HelsinkiCup on Suomen suurin (ja ehdottomasti mukaansatempaavin) nuorten urheilutapahtuma, johon osallistuu 1300 joukkuetta ympäri maailmaa. Tänä kesänä pelattu HelsinkiCup on jo 43. ja tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1976 lähtien. Vuoden 2018 turnaus pelattiin 9.-14.7.2018.

Oheistuotteiden sekä ravintolapalveluiden ostot ja myynnit tapahtumassa onnistuivat näppärästi Seamchip-maksurannekkeilla, joihin pystyi etukäteen saldoa lataamaan. Myös selkeillä ja nopeasti opittavalla Seamchip-kassajärjestelmällä henkilökunta sai tapahtuman rullaamaan joutuisasti. Vauhdikkaille pelaajille suunniteltiin räätälöidyt Seamchip-rannekkeet – hikipantaa muistuttavat rannekkeet ovat lempeät iholle ja turvallisia pelin aikana. Seamchip-maksurannekkeen näppäryys ja helppous maksutilanteessa rikkoi myös ennätyksen – keskiviikkona 11.7.2018 HesaCup saavutti historiansa parhaimman päivämyynnin.


 

Kuva: HelsinkiCup 

 

Tunnelma HelsinkiCupissa on ollut vaihtelevista keleistä huolimatta katossa ja kisafiilis korkealla. Mitä muuta voisikaan odottaa tapahtumalta, joka tuo yhteen perheiden yhdessäolon ja perikseantamattomien nuorten futiksen!

Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa www.helsinkicup.fi.

#helsinkicup2018 #bettertogether2018 #seamchip #urheilu

Alkuun