Täyteläisiä viinejä, maukkaita panimotuotteita ja mutkatonta maksamista Seamchip-kortilla

Kesä on omiaan aistien herättelylle, uusien makujen kokeilemiselle sekä joka päiväisille elämyksille. Erilaiset tasting-tapahtumat ja pienpanimofestarit antavat mahdollisuuden lukemattomien uutuuksien maisteluun ja ihastumiseen. Taste of Helsinki- ja Craft Beer Helsinki- tapahtumissa pitkät jonot eivät olleet nautinnon riesana – maksaminen tapahtui sujuvasti ladattavilla Seamchip-maksurannekkeilla.


Kuva: Craft Beer Helsinki

Craft Beer Helsinki järjestettiin tänä vuonna 5.-7. heinäkuuta Rautatientorilla. Vaihtelevasta säästä – ja jopa sateesta – huolimatta tapahtuma saavutti ennätysvuotensa. Etukäteen (lataaminen paikan päällä myös mahdollista) ladattavat Seamchip-maksukortit helpottivat maksutapahtumia kätevästi. Yksinkertaisilla kassanäkymillä ja Coregon paikan päällä tarjoaman tuen avulla pienpanimoiden sekä tapahtuman henkilökunnan oli sujuvaa ja mutkatonta tehdä myyntiä.


Kuva: Taste of Helsinki

Taste of Helsinki on vuosittain järjestettävä tasting-tapahtuma, joka tänä vuonna järjestettiin Helsingin Töölönlahdessa 14.-17. kesäkuuta. Perinteisten klassikoiden ja kutkuttavien uutuusviinien lisäksi tapahtumassa oli myös laaja ruokavalikoima. Taste of Helsinki otti tänä vuonna käyttöönsä ensimmäistä kertaa Seamchip-maksujärjestelmän – tapahtuman asiakkaat ihastuivat kätevään ja hauskaan maksamiseen ensikättelyssä.

Lisätietoa tapahtumista www.craftbeerhelsinki.fi ja www.tasteofhelsinki.fi

Alkuun