Viini ja Ruoka 2019 - Ennätyksellinen viikko täynnä viiniä, ruokaa ja hyvää fiilistä


 
 
CoreGon loppuvuoden suurin tuotanto oli 24.-27.10.2019 järjestetty Viini ja Ruoka -messut, jossa oli käytössä lähemmäs 150 CoreGon maksulaitetta. Nelipäiväiset Viini ja Ruoka -messut järjestettiin Helsingin Kirjamessujen yhteydessä, jotka keräsivät ennätysmäärän kävijöitä, kun messuilla vieraili yhteensä yli 90 000 kävijää. 
 
Viini ja Ruoka -messujen viinipisteillä maksut toteutettiin cashless-maksuratkaisulla, jolla saatiin taattua viinipisteille mutkaton ja nopea asiakaspalvelu. Tapahtumassa myös lanseerattiin saldon latauspisteiden kassoihin uusia käyttöominaisuuksia, jotka nopeuttivat latausprosessia entisestään. 
 
Kaiken kaikkiaan Viini ja Ruoka -messuilla kävijät viihtyivät hyvin, palvelu oli mutkatonta ja myyntipisteiden myynnit ennätyksellisen suuria! 

 

Syyskuussa päättyi myös Veikkausliiga, jossa CoreGo operoi yhteensä neljän eri joukkueen maksu- ja kulunvalvontaratkaisuja. Joukkueesta riippuen CoreGon palveluntarjontaan on kuulunut kulunvalvontaa, kausikorttimyyntiä, ennakkolipunmyyntiä, VIP-ratkaisuja sekä perinteisiä maksuratkaisuja.
 
Vaikka vuosi lähenee hiljalleen loppuaan, on CoreGolla vielä tuotantoja jäljellä mm. Levi World Cupin ja Vuokatin Winter Openin parissa. 
Alkuun